دسته بندی محصولات

دسترسی سریع

کافی میکس چیست و چه تفاوتی با نسکافه دارد؟

کافی میکس چیست و چه تفاوتی با نسکافه دارد؟

کافی میکس چیست؟ یک نوشیدنی محبوب گرم و فوری بر پایه قهوه است که امروزه به دلیل طعم لذت بخش و زمان کمی که برای تهیه نیاز دارد، در میان افراد محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. این نوشیدنی، ترکیبی از قهوه فوری، کافی میت و شکر است. کافی میکس، به دلیل عطر و طعم ملابم تر و سبک تر نسبت به سایر قهوه ها، مورد استقبال افرادی قرار گرفته است که تمایلی به تلخی زیاد قهوه ندارند. در ادامه، بیشتر با این قهوه لذیذ و روش تهیه آن آشنا خواهید شد.

همچنین در این مطلب به مقایسه کافی میکس با نسکافه می پردازیم. بسیاری از افراد این دو نوشیدنی را باهم اشتباه می گیرند؛ یا گمان می کنند این دو تفاوتی باهم ندارند. با این وجود، هر دو محصول، به هم مرتبط اما دارای تفاوت‌ های اساسی هستند که برای دوستداران قهوه تجربیات متفاوتی را فراهم می آورند.

با ما در تئو کافی همراه شوید تا پاسخ این سوالات را دریابیم.

فهرست مطالب

کافی میکس چیست؟

کافی میکس، ترکیبی از شکر، قهوه فوری و کافی میت یا پودر خامه غیر لبنی می باشد. برای تهیه این نوشیدنی لذیذ، باید بدانید که چه مقدار از هر یک از این مواد باید استفاده شود. یک قهوه خوب، باید علاوه بر طعم خوب، رنگ و بوی دلپذیری نیز داشته باشد. در واقع این نوشیدنی جزو قهوه های فوری محسوب می شود.

این نوشیدنی، قهوه‌ ای با طعم نسبتاً ثابت و متعادل ارائه می‌ دهد. این محصول، در کوتاه ترین زمان و در هر مکان، بدون نیاز به لوازم پیچیده ای قابل تهیه است.

قهوه فوری: قهوه، یک گیاه لوبیا شکل بوده که آن را خشک کرده و به روش های گوناگونی فراوری می کنند. درون دانه های قهوه، فیبر هایی هست که هضم نمی شوند؛ به همین دلیل اگر دانه ها در آب جوش حل شوند، این فیبر ها به شکل رسوب ته لیوان باقی می مانند. با عبور این مایع از یک صافی برای جدا کردن رسوبات و بعد خشک‌ سازی آن، پودری به دست می‌آید که به آن قهوه فوری می گویند.

کافی میکس
کافی میکس

معرفی انواع کافی میکس

این نوشیدنی محبوب به 2 صورت در بازار عرضه می شود: کافی میکس 2 در 1 و 3 در 1.

کافی میکس 2 در 1 چیست؟

این نوع، فاقد شکر بوده و علامت (1*2) نشان دهنده‌ بدون شکر بودن آن است. نوع 2 در 1 برای افرادی که به طعم تلخ قهوه علاقمند اند مناسب است. همچنین، رژیمی بوده و برای افرادی که نگران میزان کالری نوشیدنی خود هستند مناسب می باشد. 

کافی میکس 3 در 1 چیست؟

در ترکیبات این نوشیدنی شکر وجود دارد. علامت (1*3) نشان دهنده‌ شیرینی این نوشیدنی است. مدل 3 در 1 برای کسانی که طعم تلخ قهوه را دوست ندارند، مناسب است.

ترکیبات کافی میکس

این یک نوشیدنی است که به صورت پودر آماده ارائه می شود و برای تهیه یک فنجان قهوه سریع و راحت طراحی شده است. این ترکیب معمولاً شامل چندین ماده اصلی بوده که همگی به منظور تولید یک طعم و مزه یکنواخت و دلپذیر در قهوه، ترکیب می‌ شوند.

  • قهوه فوری: پایه و اساس این نوشیدنی، پودر قهوه فوری است که از دانه‌ های قهوه آسیاب‌ شده و سپس خشک‌ شده تهیه می‌ شود. پودر، به سرعت در آب گرم یا شیر حل می‌ شود و قهوه‌ ای با طعم قابل قبول ایجاد می‌ کند.
  • شکر: برای افزودن طعم شیرین به مخلوط، شکر به آن اضافه می‌ شود. مقدار شکر می‌ تواند بسته به برند و نوع نوشیدنی (2 در 1 یا 3 در1) متفاوت باشد.
  • کرمر یا کافی میت (پودر خامه غیر لبنی): کرمر، که گاهی اوقات به نام مبدل شیر یا خامه نباتی شناخته می‌ شود، ماده‌ای است که اغلب در کافی میکس‌ یافت می‌ شود. این پودر سفیدرنگ، حاوی شیر یا محصولات جایگزین شیر است و هدف آن تولید قوام و طعم کرمی شبیه به نوشیدن قهوه با شیر یا خامه است.
  • طعم‌ دهنده‌ و افزودنی‌ ها: برخی از انواع این نوشیدنی ممکن است شامل طعم‌ دهنده‌ های اضافی مانند وانیل، شکلات، دارچین یا کارامل برای بهبود طعم نهایی باشند. گاهی اوقات افزودنی‌ هایی مانند مواد معدنی و ویتامین‌ها نیز برای افزایش ارزش غذایی محصول، به آن اضافه می‌ شوند.

هر برند ترکیب خاص خود را دارد و ممکن است از مواد تشکیل‌ دهنده مختلفی استفاده کند تا محصول نهایی خود را بهینه‌ سازی کند. این ترکیبات به دقت اندازه‌گیری و مخلوط می‌ شوند تا هر فنجان قهوه، یکنواخت و مطابق با استانداردهای کیفیت برند تولید شود.

ترکیبات کافی میکس
ترکیبات کافی میکس

میزان کالری کافی میکس

شکر و چربی موجود در برخی از مدل های این نوشیدنی (مانند مدل 3 در 1)، موجب کالری زیاد آن شده است. در 100 گرم ازکافی میکس، 450 کالری وجود دارد. به همین دلیل جزو نوشیدنی های چاق کننده محسوب می شود. افرادی که نگران اضافه وزن یا رژیم غذایی خود هستند، باید در حد متعادل از این نوشیدنی استفاده کنند و یا از نوع رژیمی آن مصرف کنند.

تفاوت کافی میکس با نسکافه چیست؟

این دو نوشیدنی جدا از ارتباطی که با یکدیگر دارند، دارای تفاوت های مهمی نیز هستند که آن ها را از هم متمایز می کند. در ادامه به مهمترین تفاوت های این دو نوشیدنی می پردازیم.

  • ترکیبات: کافی میکس شامل کافی میت، شکر و قهوه فوری می باشد؛ اما نسکافه، عصاره خشک شده قهوه است. 
  • میزان کالری: کالری کافی میکس به دلیل شکر و کافی میت موجود در آن نسبت به نسکافه بیشتر است.
  • عطر و طعم: کافیست یک بار هر دو نوشیدنی را امتحان کنید تا به تفاوت آن ها پی ببرید. نسکافه معمولاً طعم قوی‌تر و تلخ‌تری دارد، زیرا در آن شیرینی یا خامه اضافه نشده است.

در کل، اصلی‌ ترین تفاوت بین این دو نوشیدنی در ترکیبات و سهولت استفاده آن‌ ها است. کافی میکس، مخلوطی آماده شامل همه اجزای یک فنجان قهوه شیرین و کمی کرم دار است. در حالی که نسکافه تجربه‌ ای نزدیک‌ تر به تهیه قهوه سنتی فراهم می‌ آورد و به مصرف‌ کننده اجازه می‌ دهد که میزان شیرینی و شیر یا کرمر را، خودش تعیین کند.

تفاوت نسکافه با قهوه فوری

نسکافه، به دلیل طرز تهیه آسان و سریعی که دارد، به قهوه فوری شباهت پیدا می کند، با این تفاوت که نسکافه عطر و طعم بهتر و لذت بخش تری نسبت به قهوه های فوری دارد.

همچنین بافت نسکافه با قهوه فوری متفاوت است. نسکافه بافت یکنواخت تر و همگن تری نسبت به قهوه های فوری دارد. قهوه های فوری حتی ممکن است تا حدودی در لیوان ته نشین شوند.

تفاوت کافی میکس با نسکافه
تفاوت کافی میکس با نسکافه

طرز تهیه کافی میکس به روش خانگی، کافی شاپی و پودر فوری

طرز تهیه کافی میکس به روش خانگی

مواد لازم:

  • پودر قهوه فوری: 100 گرم
  • شیر خشک ( کافی میت): 200 گرم
  • شکر (اختیاری): 100 گرم
  • پودر خامه قنادی (اختیاری): 50 گرم

دستورالعمل: تمامی مواد فوق را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. برای تهیه یک فنجان از این نوشیدنی، به ازای هر فنجان آب جوش، حدود دو قاشق غذاخوری از مخلوط کافی‌ میکس خود استفاده کنید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید که می‌ توانید میزان شکر و خامه را براساس ذائقه خود تنظیم کنید.

تهیه کافی میکس به روش کافی شاپی

مواد لازم:

  • قهوه اسپرسو: یک شات
  • شکر یا شیرین‌ کننده‌ دلخواه
  • شیر کامل یا شیر بدون چربی (شیر های گیاهی برای افراد وگن): 150 میلی‌لیتر
  • فوم شیر یا کف شیر
  • پودر کاکائو یا دارچین (برای تزئین)

دستورالعمل: ابتدا یک شات اسپرسو تهیه کنید. در یک قوری یا پیچر مناسب، شیر را گرم کنید و سپس با استفاده از یک دستگاه فوم‌ ساز شیر و یا همزن، کف شیر را ایجاد کنید. اگر نیاز به آموزش درمورد نحوه تهیه فوم شیر دارید می توانید مطلب تهیه فوم در خانه را مطالعه کرده و به راحتی در منزل یا کافه خود یک فوم شیر خوب تهیه کنید.

حال، شات اسپرسو را در فنجان قرار دهید، شکر یا شیرین‌ کننده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. شیر گرم شده را به آرامی به فنجان حاوی اسپرسو اضافه کنید و در نهایت کف شیر را روی نوشیدنی قرار دهید. در صورت تمایل می‌ توانید روی نوشیدنی را با کمی پودر کاکائو یا دارچین تزئین کنید. توجه داشته باشید که نسبت اسپرسو به شیر و شیرینی آن کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.

تهیه کافی میکس با استفاده از پودر فوری

برای تهیه این نوشیدنی تنها باید پودر کافی میکس را تهیه کرده و سپس با آب گرم جوش یا شیر گرم مخلوط کنید.

پیشنهاد ما برای تهیه این نوشیدنی شیر است. زیرا شیر داغ، به دلیل آزاد کردن لاکتوز طعم دلپذیر تری به قهوه شما می بخشد. همچنین افراد وگان می توانند از شیر های گیاهی مانند شیر بادام یا شیر نارگیل استفاده کنند.

نکته ای برای تهیه کافی میکس با شیر های گیاهی مخصوص افراد وگان‌

از شیر گیاهی با کیفیت بالا و غلظت خوب استفاده کنید تا بتواند قوام و غنی‌ سازی مناسبی به قهوه شما بدهد. شیر گیاهی را انتخاب کنید که مزه تند یا تیز نداشته باشد؛ مگر اینکه دوست دارید طعم قهوه‌تان تحت تأثیر این مزه‌ ها قرار بگیرد. شیر های گیاهی با مزه‌ های ملایم‌ تر مانند شیر بادام یا شیر نارگیل می‌ توانند جایگزین خوبی برای شیر سنتی باشند.

شما در تئوکافی می توانید پودر کافی میکس حاوی پودر خامه ای کننده غیر لبنی را تهیه کنید. این کرمر ها ( پودر خامه ای کننده)، مناسب رژیم غذایی وگان بوده که بر پایه شیرهای گیاهی ساخته شده‌اند. این کرمرها معمولاً از شیرهایی مانند شیر بادام، شیر نارگیل و شیر سویا ساخته شده‌اند.

طرز تهیه کافی میکس
طرز تهیه کافی میکس

راهنمایی‌ های جامع در مورد نحوه نگهداری صحیح کافی میکس

  • بسته‌ بندی مناسب: اگر قهوه شما در بسته‌ بندی‌ هایی با مکانیزم باز و بسته‌ شدن آسان قرار دارد، نگهداری آن در همان بسته‌ بندی توصیه می‌ شود.
  • استفاده از ظروف هوابند: اگر بسته‌ بندی اصلی برای باز و بسته شدن متعدد مناسب نیست، باید کافی میکس را به یک ظرف هوابند منتقل کرد که جلوی ورود هوا، رطوبت و بو را بگیرد.
  • مراقبت در برابر حرارت: باید از قرار دادن قهوه در مکان‌ های گرم یا نزدیک به منابع حرارتی مانند اجاق، مایکروویو یا نور مستقیم خورشید خودداری شود.
  • دوری از رطوبت: رطوبت می‌تواند به پودر قهوه آسیب برساند و باعث کپک‌ زدگی یا خرابی آن گردد. مکان‌ های خشک و دور از رطوبت برای نگهداری قهوه ایده‌آل هستند.
  • اکسیژن و هوا: اکسیژن باعث اکسیداسیون و کاهش کیفیت قهوه می‌شود. ظروف هوابند به کاهش این اثر کمک می‌کنند.
  • انتخاب مکان مناسب برای نگهداری: قفسه‌ های خشک و خنک آشپزخانه یا کابینت‌ ها اغلب مکان‌ های مناسب برای نگهداری هستند. از قرار دادن پودر قهوه در فریزر یا یخچال، مگر در شرایط خاص، باید اجتناب کرد. زیرا رطوبت ناشی از تغییرات دما می‌ تواند به محصول آسیب برساند.
  • مدیریت تاریخ انقضا: همیشه تاریخ انقضا را بررسی و نوشدنی تان را قبل از آن مصرف کنید. اگر محصول بیش از حد مورد نظر خریداری شده، باز کردن یک بسته جدید و نگهداری نادرست از آن، می‌تواند به از دست دادن کیفیت منجر شود.
  • رعایت بهداشت: هنگام برداشتن پودر قهوه خود از ظرف، از تمیزی و خشکی وسیله ای که با آن پودر را برمی دارید، اطمینان حال کنید تا از آلودگی یا ورود رطوبت به داخل ظرف جلوگیری شود.

با رعایت این نکات، می‌ توانید اطمینان داشته باشید که کافی میکس شما تا حد امکان با کیفیت و طراوت نگهداری خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

دلیل بازگشت وجه