دسته بندی محصولات

دسترسی سریع

قهوه رباط (ترک شکلاتی) چیست؟ طرز تهیه آن

قهوه رباط (ترک شکلاتی)؛ نوشیدن یک فنجان قهوه در روز جریان انرژی را در بدن زیاد می کند. همچنین باعث کارکرد بهتر مغز و شادابی افراد می شود.

قهوه رباط ترکیبی از قهوه ترک و هات چاکلت بوده که هم دارای کافئین هم کالری بیشتر است. در این مقاله به آشنایی قهوه رباط می پردازیم. پس با ما در ادامه همراه باشید.

قهوه ترک چیست؟

قهوه ترک، از دانه های برشته شده دانه قهوه تهیه شده است. این قهوه، در کشورهای خاورمیانه اروپایی، یونان، ایران و ترکیه تولید می شود. برای طعم بهتر قهوه ترک، دانه های عربیکا و ربوستا را با هم ترکیب میکنند. ولی برای تهیه قهوه ترک بهتر است تنها از دانه های عربیکا بیشتر استفاده شود. رست قهوه ترک به صورت ملایم بوده و باید پس از آسیاب کردن آن، برای جلوگیری از کاهش بوی قهوه در طی زمان، آن را در ظرف های دربسته و محکم نگهداری کنید.

قهوه ترک، دارای خواص و فواید زیاد و حاوی ترکیبات سودمند بوده که برای بدن مفید هستند. مانند: اسیدهای کلروژنیک، آنتی اکسیدان و پلی فنول که برای قند خون، فشار خون، التهاب بسیار مفید هستند.

بیشتر بخوانید: هات چاکلت چیست؟

قهوه رباط چیست؟

نام دیگر آن، قهوه ترک شکلاتی است. این نوشیدنی، بیشتر بر پایه قهوه ترک تهیه می شود. ترکیبات آن پودر مناسب قهوه ترک و هات چاکلت است.

ابزار مناسب برا تهیه قهوه رباط، مانند قهوه ترک جاذوه یا جذوه است.

طبق مطالب بالا، پودر قهوه ترک باید بسیار نرم و حالت ماسه ای شکل باشد. برای تهیه قهوه رباط هم همان پودر قهوه ترک لازم است. که از ترکیب درصد بالایی عربیکا تهیه شده باشد.

قهوه رباط (ترک شکلاتی)
قهوه رباط (ترک شکلاتی)

طرز تهیه قهوه رباط

2 قاشق چای خوری پودر قهوه ترک را در جذوه ریخته، سپس به آن ده گرم پودر هات چاکلت اضافه کنید. اندازه سه چهارم فنجان مورد نطر خود، آب سرد و یا شیر سرد را داخل جذوه بریزید. اگر قهوه را کمی شیرین میل می کنید، به آن یک حبه قند یا یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید.

ترکیبات را با هم مخلوط کرده تا دم بکشد. سپس آن را داخل فنجان سرو کنید. 

نکات مهم برای تهیه و سرو قهوه رباط

برای طعم بهتر و دلخواه قهوه رباط بهتر است، از قند استفاده کنید.

مدت زمان دم آوری قهوه رباط طولانی باشد. مثلا از آب سرد یا آب یخ استفاده کنید.

بعد از دم کشیدن قهوه رباط کمی صبر کنید تا مواد ته نشین شوند. سپس داخل فنجان سرو بریزید.

ترجیحا برای هم زدن قهوه رباط داخل جذوه، از یک قاشق چوبی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

دلیل بازگشت وجه