طرز تهیه آیس دالگونا

آیس دالگونا چیست؟ آیس دالگونا، یک نوشیدنی سرد و کف دار تهیه شده از قهوه فوری، شکر، آب و شیر می باشد. در این مقاله به شرح طرز تهیه آیس دالگونا، تاریخچه آن و خصوصیات این نوشیدنی می پردازیم.

آیس دالگونا

قهوه دالگونا چیست؟ به تازگی، نام قهوه دالگونا را در شبکه های اجتماعی زیاد شنیده ایم. این قهوه سر و صدای زیادی به پا کرده و در تمام دنیا افراد زیادی عاشق این نوع از قهوه شده‌اند.

آیس یا قهوه دالگونا، نوشیدنی سرد و کف داری می باشد که از مخلوط نسبت‌ های مساوی پودر قهوه فوری، شکر و آب جوش، تا وقتی که بافت خامه ای پیدا کند و سپس به آن شیر گرم یا سرد اضافه شود، تهیه می‌شود. بعضی اوقات، روی آن را با پودر قهوه، کاکائو، بیسکوییت خردشده یا عسل تزیین می‌کنند.

نام این قهوه از دالگونا گرفته شده است که یک شیرینی شکری در کره جنوبی می باشد. علت آن هم به خاطر شباهت ظاهری و طعم آن است، گرچه در قهوه دالگونا واقعاً دالگونا وجود ندارد. این نوشیدنی را به نام‌های دیگری مثل قهوه خامه‌ای و قهوه کف دار نیز می‌شناسند.

آیس دالگونا
آیس دالگونا

تاریخچه قهوه دالگونا

تاریخچه این نوشیدنی به ماکائو، هند و پاکستان بازمیگردد. موضوع از آن جایی آغاز شد که بازیگر کره‌ای یونگ ایل وو، بعد از سفری که به ماکائو داشت، قهوه دالگونا را در یکی از کافی‌شاپ‌های کشتی سازی، سفارش داد و بسیار از طعم آن لذت برد. او طرز تهیه آن را از صاحب کافی‌شاپ پرسید و به کشورش بازگشت. او در دوران کرونا که اکثر مردم دنیا در قرنطینه خانگی به سر می‌بردند تصمیم گرفت تا ویدیویی از طرز درست کردن این قهوه ساده در یوتیوب منتشر کند.

چرا قهوه دالگونا؟ خصوصیات آن چیست؟

  • مهمترین ویژگی آیس دالگونا، طعم ملایم آن است که موجب می شود، هر کس با هر سلیقه‌ای طعم آن را دوست داشته باشد.
  • دالگونا، انرژی بخش است. همانند قهوه معمولی، این نوشیدنی هم باعث افزایش سطح انرژی برای مدت طولانی در طول روز می شود.
  • برای اسیدیته مفید می باشد. دالگونا گزینه مناسبی برای افرادی می باشد که اغلب از اسیدیته شکایت دارند. از فواید شیر سرد برای معده، درمان برگشت اسید معده یا زخم معده می باشد. مقدار کلسیم بالا موجب کاهش تولید اسید معده می شود.

  • خصوصیت بعدی، ساده بودن آن است. به آسانی و با حداقل مواد اولیه در خانه تهیه می‌شود. به انتخاب خود شخص نیز می‌توان با شیر گرم یا سرد آن را میل کرد.
  • مهمترین دلیل محبوبیت قهوه دالگونا رژیمی بودن آن است. بدون این که لازم باشد حتی یک قطره خامه استفاده کنید، و تنها با آب ساده، این بافت خامه‌ای زیبا تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: هات چاکلت چیست؟

چرا قهوه دالگونا؟ خصوصیات آن چیست؟
چرا قهوه دالگونا؟ خصوصیات آن چیست؟

در تهیه آیس دالگونا، کاربران شبکه های اجتماعی به فکر همه افراد بوده‌اند. به این صورت که سه وسیله متفاوت برای ایجاد فرم خامه‌ای و هم زدن مداوم قهوه دالگونا پیشنهاد داده اند. کسانی که همزن برقی دارند، با سرعت بیشتری می‌توانند با ترکیب گرانول قهوه و آب و شکر، خامه فرم گرفته خوشمزه‌ای با طعم قهوه داشته باشند.

اما گروه دوم که به همزن برقی دسترسی ندارند، می توانند از همزن دستی ساده‌ای که با نام ویسک آن را می‌شناسند، استفاده کنند. به همین سادگی. این روش زمان بیشتری می‌برد اما نتیجه همان نتیجه است. بافت خامه‌ای خوشمزه با طعم قهوه!

سوم، ساده ترین وسیله ممکن که در همه خانه‌ ها پیدا می‌شود. یک چنگال ساده که نیاز به زمان بیشتری دارد اما با همان نتیجه، یک قهوه دالگونای شیک و دلپذیر برای شما آماده می‌کند.

طرز تهیه آیس دالگونا

مواد مورد نیاز:

  • قهوه فوری ۲ قاشق غ
  • آب جوش 2 قاشق غ
  • شکر ۲ قاشق غ
  • چند تکه یخ
  • شیر 200 سی سی (نصف لیوان)

قهوه، شکر و آب جوش را حدود 2 تا 4 دقیقه به خوبی هم بزنید تا وقتی که فرم بگیرد و به حالت خامه‌ای در بیاید. به نحوی که اگر ظرف را برگردانید، از ظرف سرازیر نشود. قهوه دالگونا، هم با شیر سرد و تکه‌های یخ و هم با شیر گرم تهیه می‌شود. این موضوع بستگی به ذائقه خودتان دارد.

اگر می خواهید نوشیدنی تان طعمی شیرین داشته باشد، می‌توانید مقداری شکر به صورت جداگانه در شیر حل کنید. اما به شکری که قرار است با قهوه و آب مخلوط شود هرگز اضافه نکنید.

تکه های یخ را به میزان دلخواه در لیوان بریزید، سپس شیر را اضافه کنید و قهوه فرم گرفته را روی آن بریزید. زمان سرو قهوه دالگونا به خوبی آن را هم بزنید تا شیر و قهوه با هم مخلوط شوند. 

از شکر قهوه‌ای نیز به جای شکر سفید می‌توانید استفاده کنید.

ما برای افرادی که در رژیم غذایی هستند و محدودیت استفاده از شکر دارند هم پیشنهاد ویژه‌ای داریم.

قهوه دالگونا رژیمی

شما می‌توانید به جای شکر، از شیره انگور، خرما، توت و یا انجیر استفاده کنید و به همان بافت خامه‌ای خوشمزه برسید. بدون ایجاد طعمی متفاوت!

چون قهوه طعم قوی و غالبی دارد که طعم شیره‌ی انگور را خنثی می‌کند. در این صورت می توانید با خیال راحت بدون استفاده از ذره‌ای شکر، با شیرین کننده‌های طبیعی آیس دالگونا را میل کنید.

قهوه دالگونا رژیمی
طرز تهیه آیس دالگونا

تا چند روز می‌توان از آیس دالگونا نگهداری کرد؟

آیس دالگونا را می‌ شود برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد. اگر نمی‌خواهید بلافاصله از کرم قهوه استفاده کنید، کافی است آن را در ظرفی محکم بریزید و آن را تا 3 روز در یخچال قرار دهید. قبل از استفاده مجدد، آن را هم بزنید که غلظت خامه فرم گرفته را داشته باشد. با این حال، این قهوه بعد از 3 روز یا بیشتر، بافت کرکی خود را از دست خواهد داد و شروع به تبدیل شدن به قهوه‌ای مایع می‌کند.

نکات مهم در تهیه آیس دالگونا

  • یکی از نکات مهم این است که تهیه آیس دالگونا، با استفاده از قهوه فوری است. قهوه تازه آسیاب شده یا دیگر انواع قهوه، برای تهیه قهوه دالگونا مناسب نمی باشد. قهوه‌ی فوری کف می‌کند و حالت خامه‌ای شکل به نوشیدنی می‌دهد.
  • در صورتی که مایل باشید، می‌توانید قهوه هم‌زده را به مقدار زیاد تهیه کنید و هر زمان که دوست داشتید از آن برای تهیه قهوه دالگونا استفاده کنید.
  • حالت خامه‌ای قهوه دالگونا، به دلیل وجود شکر در آن است. قهوه دالگونا بدون شکر تنها 2 دقیقه به صورت خامه‌ای شکل می‌ماند و پس از آن آب می‌شود و به شکل مایع درمی‌آید.
  • اگر وگان هستید، می‌توانید از شیر سویا، شیر بادام، شیر نارگیل یا شیر جو دوسر به جای شیر استفاده نمایید.

 

خرید از تئوکافی

ما در تئوکافی برای رفاه شما، انواع قهوه با بالاترین کیفیت را فراهم کرده ایم و شما می توانید با اطمینان خاطر قهوه مورد نظر خود را تهیه فرمایید و از آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

با تخفیف سفارش بده!

خرید اول: first

ارسال رایگان اصفهان: isfahan

دلیل بازگشت وجه