راهنمای خرید قهوه کافئین بالا

راهنمای خرید قهوه کافئین بالا

راهنمای خرید قهوه کافئین بالا، موارد مورد نیاز برای خرید و تهیه یک قهوه قوی را بررسی خواهیم کرد. با ما در این مقاله همراه باشید.

راهنمای خرید قهوه کافئین بالا

هیچ چیز بهتر از یک فنجان قهوه قوی برای شروع روز جدید نیست. با این حال این موضوع به ذائقه شخصی افراد بستگی دارد. 

در این مقاله به روش های دم کردن قهوه با کافئین بالا میپردازیم.

ما در این مقاله، دانش و تخصص خود را در مورد محبوب ترین روش های دم کردن قهوه سنگین، در اختیار شما قرار می دهیم.

قدرت در قهوه، به مقدار تفاله قهوه و میزان آب آن بستگی دارد. هر چه تفاله قهوه بیشتر باشد، قهوه قوی تر خواهد بود. این نسبت، به «نسبت قهوه به آب» معروف است اما با این حال ممکن است آنچه که برخی آن را قوی می دانند، برای دیگران بسیار ضعیف باشد.

راهنمای خرید قهوه کافئین بالا
راهنمای خرید قهوه کافئین بالا

خواص قهوه

1. افزایش سطح انرژی در طول روز

2. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2

3. کنترل وزن (کنترل و افزایش)

4. حفظ سلامت کبد و روده بزرگ

5. حفظ سلامت قلب

6. افزایش طول عمر

7. کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست

8. رفع تیرگی دور چشم و سلامت و زیبایی موها

خواص قهوه
خواص قهوه

روش های دم کردن قهوه قوی

فرنچ پرس

یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین روش های تهیه قهوه، فرنچ پرس است.

فرنچ پرس روشی ساده و در عین حال موثر است که این امکان را برای تهیه یک فنجان نوشیدنی قوی و فوری را می دهد.

برای تهیه یک فنجان قهوه سنگین با استفاده از فرنچ پرس، از نسبت قهوه به آب 1:12 استفاده کنید. یعنی برای هر 1 گرم قهوه، 12 گرم آب استفاده کنید، و قبل از فشار دادن فیلتر، به مدت 4 دقیقه فرصت دهید تا قهوه دم کشیده و تفاله ها از مایع جدا شوند.

فرنچ پرس
فرنچ پرس

اسپرسو

اسپرسو، روشی برای تهیه قهوه می باشد که در آن، آب جوش با فشار زیاد از بین پودر قهوه عبور داده می شود. البته با تخصصی شدن صنعت قهوه در چند دهه اخیر، حتی فرآیند رست قهوه نیز برای انواع دم آوری ها حائز اهمیت شده است.

اسپرسو را قوی ترین روش دم آوری قهوه در نظر گرفته اند.

رایج ترین نسبت اسپرسو به آب 1 به 2 است و این یعنی، 20 گرم قهوه در 40 گرم آب که به مدت 25 الی 30 ثانیه دم کشیدن آن طول می کشد.

به یاد داشته باشید که نسبت ها را به 1: 2 کاهش دهید چون قهوه به سطوح بالایی از طعم تلخی میرود.

اسپرسو
اسپرسو

درست کردن قهوه با کمکس

این روش قطره ای نیازمند، قهوه‌ هایی با دانه‌های متوسط می باشد.

تهیه قهوه با صافی، نیازمند قهوه با دانه های درشت تر می باشد و در مراحل آماده سازی، آب داغ تنها چند دقیقه در تماس با دانه‌ های قهوه می‌ ماند، در نتیجه آب داغ قهوه را به میزان کافی در خود حل می‌کند تا طعم قهوه را به خود بگیرد اما تلخ نشود.

در این روش تهیه قهوه، چیزی که باید مراقب آن باشید، صافی‌های کاغذی است. اگر از کاغذ بی کیفیت استفاده کنید، قهوه بیش‌ تر مزه گیاهی را به خود می‌گیرد.

درست کردن قهوه با کمکس
درست کردن قهوه با کمکس

طرز تهیه قهوه با موکاپات

برای تهیه قهوه با این روش، باید از قوری موکوپاپ یا موکاپات روی اجاق گاز در خانه استفاده کنید.

روش تهیه قهوه با موکاپاپ: ابتدا آب سرد را در مخزن پایینی موکاپات ریخته، بعد از آن پودر قهوه را در محفظه میانی موکاپات ریخته و سطح آن را صاف کنید. توجه کنید که نیازی به فشرده کردن قهوه نمی باشد و زمانی که عطر و بوی قهوه بلند شد و در مخزن بالایی موکوپات بالا آمد، قهوه شما آماده است.

اگر تمایل به قهوه ی غلیظ تر با کافئین بالاتر دارید، می توانید این کار را دو بار انجام دهید.

طرز تهیه قهوه با موکاپات
طرز تهیه قهوه با موکاپات

تهیه قهوه با قهوه ساز برقی

تهیه قهوه همراه با دستگاه قهوه ساز که طعم و عصاره نهایی قهوه را بسیار متفاوت می کند. 

این دستگاه می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما برای تهیه قهوه باشد، همین طور یکی از بهترین روش ها برای عصاره گیری قهوه استفاده از همین دستگاه قهوه ساز برقی می باشد.

دستگاه قهوه ساز باید دارای فشار 4.5 بار برای عصاره گیری قهوه و فشار 1.5 بار بخار برای نازل بخار باشد و بهتر است آب استفاده شده در این دستگاه ها، آبی با کیفیت بالا باشد، تا از ایجاد رسوبات در لوله های آنها جلوگیری کنیم تا عمر دستگاه افزایش یابد.

تهیه قهوه با قهوه ساز برقی
تهیه قهوه با قهوه ساز برقی

نکاتی برای درست کردن قهوه کافئین بالا

  • از رست تیره استفاده کنید.

دانه های قهوه ای تیره، دارای طعم غلیظ تری نسبت به دانه های قهوه روشن دارند و همچنین حاوی کافئین بیشتری هستند.

  • از آسیاب درشت استفاده کنید.

دانه قهوه با آسیاب درشت، دارای حجم و کافئین بیشتری است که این باعث می شود که طعم و کافئین بیشتری از قهوه استخرج شود. 

  • نسبت قهوه به آب را افزایش دهید.

نسبت استاندارد قهوه به آب 1؛17 می باشد، که این میزان تفاله نسبت به آب، باعث دم کردن قهوه قوی تری می شود. پس بهتر است از نسبت 1:13 یا 1:12 برای یک دمنوش قوی، استفاده کنید.

  • از قهوه تازه برشته شده استفاده کنید.

دانه های قهوه تازه رست شده که طعم و کافئین بیشتری را نسبت به دانه های قهوه، که مدتی در قفسه مانده است، دارند.

  • قهوه ساز خود را از قبل گرم کنید.

با گرم کردن قهوه ساز، این اطمینان حاصل می شود که آب در دمای مناسبی برای دم کردن قرار دارد و باعث می شود، که تفاله های قهوه به طور کامل استخراج شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

با تخفیف سفارش بده!

خرید اول: first

ارسال رایگان اصفهان: isfahan

دلیل بازگشت وجه