دسته بندی محصولات

دسترسی سریع

هات چاکلت دارک چیست؟

هات چاکلت دارک چیست؟ این نوع از شکلات داغ، غلظت بیشتر و طعم تلخ تری نسبت به هات چاکلت معمولی دارد.

شکلات داغ دارک، شکلاتی بدون شیر می باشد که مواد اولیه آن، شامل دانه های کاکائو، شکر، امولسیفایری مثل لسیتین سویا برای حفظ بافت و طعم دهنده هایی مانند وانیل است. هرچه شکلات تلخ و کاکائو بیشتر، و شکر کمتری داشته باشد، طعم آن تلخ تر است. این یک میان وعده سالم محسوب می شود.

هات چاکلت چیست؟

هات چاکلت، یک نوشیدنی گرم تهیه شده از شکلات رنده شده، پودر کاکائو یا شکلات ذوب‌شده، آب یا شیر گرم و مقداری شکر می باشد. این دسر، طعم قوی شکلات و حالت خامه ای دارد. هات چاکلت، یکی از قدیمی ترین نوشیدنی های بشر است.

این نوشیدنی از پرفروش ترین و پرطرفدار ترین سفارش های کافی شاپی محسوب می شود.

انواع هات چاکلت

این نوشیدنی، در دو نوع موجود است:

مدل اورجینال، دارای غلظت کمتری نسبت به هات چاکلت دارک می باشد.

هات چاکلت
هات چاکلت

خواص دارک چاکلت

  • تاثیر روی خواب:

با وجود این که این نوشیدنی باعث افزایش سطح انرژی می شود؛ اما به اندازه قهوه قوی نیست. در واقع، این دسر شکلاتی، خاصیت خواب‌ آوری داشته و موجب آرامش بیشتر می‌ شود. در نتیجه، کیفیت خواب را بهبود می‌ بخشد.

  • تاثیر بر بارداری:

استفاده از شکلات بدون کافئین برای خانم‌ های باردار مفید است. زیرا، روند جریان خون به جنین را آسان‌ تر می‌ کند.

  • کاهش درد عضلات:

پروتئین موجود در شکلات، در شل‌ کنندگی ماهیچه‌ها و کاهش درد بعد از تمرین و ورزش موثر می باشد.

  • تاثیر بر چاقی و لاغری:

هات چاکلت موجب چاقی نمی‌ شود. مصرف شکلات داغ خانگی با شکر خیلی کم، به کاهش وزن کمک می‌ کند.

از دیگر خواص آن:

  • موثر بر قدرت ذهن
  • تاثیر بر پریودی
  • مفید برای کبد و معده
  • موثر بر سرماخوردگی
  • تاثیر بر دیابت
  • پیشگیری از سرطان
  • تقویت پوست

بیشتر بخوانید: خواص هات چاکلت

خواص هات چاکلت دارک
خواص هات چاکلت دارک

تفاوت هات چاکلت دارک و کلاسیک

اصلی ترین تفاوت میان این دو شکلات داغ، نوع شکلات استفاده شده در آن ها است. هات چاکلت کلاسیک، اغلب شامل شکلات شیری می باشد. در این نوشیدنی، شیر حدود 3.5% چربی دارد. اما هات چاکلت دارک، شامل پودر شکلات تلخ است.
 
بهترین زمان مصرف شکلات داغ

این نوشیدنی در هر زمان از روز قابل مصرف می باشد. اما بهترین زمان مصرف آن، هنگام صبح، برای جذب انرژی و نشاط بیشتر است.

ترکیبات دارک چاکلت

  • شکر
  • پودر کاکائو
  • صمغ (پایدار کننده)
  • وانیل
  • پودر خامه ای کننده

صمغ چیست؟

صمغ، استفاده زیادی به عنوان عامل ایجاد کننده در صنایع غذایی دارد. در کل، صمغ‌ ها ویژگی‌های مختلفی مثل توانایی ژله ای و غلیظ کنندگی، حفظ رطوبت و تثبیت‌ کنندگی دارند. این صمغ های گیاهی، دارای منشاء طبیعی هستند. صمغ های طبیعی، علاوه بر ایمنی بیشتر در تهیه مواد غذایی، برای مصرف افراد وگان مناسب هستند. انواع گوناگونی از صمغ‌ ها وجود دارد. که از منابع طبیعی مثل جلبک دریایی، درختان و طیف وسیعی از محصولات گیاهی به دست می‌ آیند. 

مزایای صمغ های خوراکی

  •  تثبیت‌ کننده‌
  • به طور طبیعی در دسترس
  • مقرون به صرفه‌ تر از دیگر غلیظ کننده ها

پودر خامه ای کننده غیر لبنی

این ماده، جایگزینی برای شیر یا خامه و ترکیبات لبنی در تهیه قهوه، هات چاکلت و نوشیدنی های دیگر محسوب می شود. این ماده، غیر لبنی بوده و یک روغن گیاهی است. وجود این ماده در ترکیبات هات چاکلت باعث شده تا افراد وگان نیز بتوانند از این نوشیدنی لذت ببرند. مواد اولیه برای تولید این پودر چربی های غیر حیوانی می باشد.

مزایای پودر خامه ای کننده غیر لبنی

  • بدون کلسترول
  • کالری پایین
  •  تولید شده از روغن گیاهی
  • بدون وجود ترکیبات لبنی و مناسب افراد وگان

 سرو دارک چاکلت خانگی

  • به اندازه ۲۵ گرم یا به اندازه یک پیمانه از پودر هات چاکلت دارک را در یک فنجان بریزید.
  • سپس ۱۲۰ سی سی آب جوش یا شیر داغ روی آن ریخته و هم بزنید.
  • پس از آنکه این ترکیب کمی سرد شد، نوش جان کنید.

 سرو دارک چاکلت به روش کافی شاپی

  • برای تهیه یک هات چاکلت، اول در یک قابلمه کوچک یا شیرجوش، شکر و پودر کاکائو ریخته و مخلوط می کنیم. سپس نصف شیری را که داریم اضافه می کنیم.
  • شیرجوش را بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و مرتب هم می زنیم. تا وقتی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
  • اکنون پودر هات چاکلت دارک را به شیرجوش اضافه می کنیم. مرتب هم زده تا مواد ته نگیرد. زمانی که به غلظت مناسب برسد آن را از روی حرارت بر می داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

دلیل بازگشت وجه