دسته بندی محصولات

دسترسی سریع

تفاوت های قهوه و نسکافه

مهم ترین تفاوت های قهوه و نسکافه؛ همه ما تجربه یک فنجان نسکافه و یا قهوه را داریم. بسیاری از افراد، میان قهوه و نسکافه تفاوت چندانی قائل نیستند. اما این دو نوشیدنی با هم تفاوت هایی دارند. تفاوت بین قهوه و نسکافه در میان عاشقان قهوه بسیار موضوع مهمی می باشد. از موارد مهم برای تهیه قهوه، انتخاب میان قهوه آسیاب شده و قهوه فوری می‌ باشد.

اکنون، به مهم ترین تفاوت های قهوه و نسکافه می پردازیم. و به سوالات شما در این باره پاسخ می دهیم. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

قهوه چیست؟

قهوه، از کلمه عربی کفا یا کافا، (منطقه ای در جنوب غربی اتیوپی) گرفته شده. گیاه قهوه، اولین بار در آن جا کشف شد. قهوه نوعی نوشیدنی رایج از دانه‌ های بو داده و آسیاب‌ شده گیاه قهوه است.

این نوشیدنی، دارای 3 نژاد اصلی روبوستا، عربیکا و لیبریکا است. قهوه دارای خواص بسیاری از جمله افزایش سطح انرژی، کاهش چربی بدن و کمک به تناسب اندام، کاهش ریسک دیابت نوع ۲، کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر، بهبود سلامت قلب و بهبود سلامت پوست و … می باشد.

قهوه چیست؟
تفاوت های قهوه و نسکافه

نسکافه چیست؟

به انگلیسی: Nescafé ، نسکافه یک برند قهوه فوری است. نسکافه یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین برندهای جهان بوده، که توسط شرکت نستله تولید می شود. کلمه نسکافه از ترکیب دو واژه Café و Nestlé تشکیل شده است. نسکافه یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین برندهای جهان است.

این نوشیدنی، همان قهوه دم شده است،که طی فرایندی فراوری به شکل پودر آماده قهوه در می آید.

دو نوع نسکافه وجود دارد. گلد و کلاسیک.

تفاوت نسکافه گلد و کلاسیک

کلاسیک، از مدل های شناخته شده قهوه فوری است. نسکافه کلاسیک، مزه ی تلخ‌ و کافئین بالایی دارد.

گلد، مجبوب ترین نوع نسکافه است. این نوع، مخلوط دانه قهوه عربیکا و روبوستا است. طعمی غنی و ملایم دارد.

میزان کافئین موجود در نسکافه کلاسیک بیشتر از نسکافه گلد می باشد. همین موضوع باعث طعم ملایم آن نسبت به نسکافه کلاسیک شده است. محبوبیت نسکافه گلد در میان دوست داران قهوه بیشتر است.

در ایران، نسکافه گلد بیشتر از قهوه کلاسیک متناسب با ذائقه مردم می باشد. این مورد در تفاوت قیمت این دو نیز موثر است.

دو روش برای تولید نسکافه:

  1. روش نخست، به روش خشک کردن افشانی معروف است. در این شیوه، قهوه دم شده به درون هوای داغ ریخته می شود. که به سرعت قطرات قهوه خشک شده و تبدیل به پودر یا تکه های کوچک می شوند.
  2. روش دوم، که روش خشک کردن انجمادی نام دارد. قهوه نخست دم می کشد. سپس منجمد شده و به تکه های کوچکتر تقسیم می شود. در اخر، در درمای پایین و خلا خشک می شود.
تفاوت نسکافه گلد و کلاسیک
تفاوت نسکافه گلد و کلاسیک

دلایل محبوبیت نسکافه

  • در انواع گوناگونی شامل کپسول، قهوه فوری، قهوه بسته‌بندی شده و… تولید می شود.
  • سادگی تهیه و مصرف نسکافه یکی از مزیت‌های آن است.
  • قهوه نسکافه دارای طعم و عطر مطلوبی است و برای اکثر مردم جذابیت دارد.

خواص نسکافه

  • افزایش انرژی و آگاهی
  •  بهبود عملکرد ذهنی
  •  کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
  •  کاهش خطر ابتلا به سرطان
  •  کاهش التهابات بدن و رفع خستگی
  • مفید برای هضم غذا
  • مفید برای سردرد
  • رفع خستگی ماهیچه ها و عضلات
  • رفع خستگی و افزایش زمان و میزان فعالیت
  • کمک به رفع یبوست 
  • کمک به جوان سازی و لایه برداری پوست

تهیه نوشیدنی های مختلف با نسکافه

نسکافه را می توان همراه با نوشیدنی های گوناگون و طعم های مختلف تهیه و از طعم متفاوت آن لذت برد. نوشیدنی هایی مانند:

  • شیر نسکافه با خامه

  • شیرموز نسکافه

  • میلک‌شیک نسکافه

  • قهوه دالگونا

  • فراپه

  • محلبی نسکافه
  • کافی میکس (نسکافه + کافی میت)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آیس دالگونا

تهیه نوشیدنی های مختلف با نسکافه
تهیه نوشیدنی های مختلف با نسکافه

تفاوت قهوه و نسکافه

 1-نوع تهیه اولیه: قهوه، از دانه های قهوه، که به اندازه کافی طبق سفارش شرکت های مختلف آسیاب و در بسته بندی های گوناگون قرار می گیرد.

اما برای نسکافه، نخست پودر قهوه را در یک دستگاه بزرگ تهیه قهوه فوری دم کرده. آن را با دو شیوه خشک، و قهوه تهیه شده با ترکیب رطوبت، طعم و عطر قهوه را از خود خارج می کند.

2-حل شدن با آب: نسکافه را می توان به راحتی با اب یا مایعات حل کرد. در تهیه آن باید به میزان آب مصرفی دقت کنید. زیرا آب زیاد موجب ایجاد یک طعم نامطلوب برای نسکافه شما می شود.

اما هرچقدر قهوه را در مایعات حل کنید، در آخر به طور کامل حل نشده. و پودر قهوه در آن به صورت جامد باقی می ماند.

3-کافئین بالاتر قهوه نسبت به نسکافه:  قهوه معمولا دارای کافئین بیشتر نسبت به نسکافه است. برای استخراج کافئین از قهوه باید قهوه در معرض گرما قرار گیرد. یعنی با اب گرم حل شود. هرچقدر زمان حل شدن طولانی تر، کافئین بیشتری استخراج می شود.

4-قیمت پایین تر نسکافه: قهوه و نسکافه از نظر اقتصادی نیز متفاوت هستند. بیشتر شرکت های سازنده نسکافه، از قهوه روبوستا که قیمت کمتر و کافئین بالاتر دارد استفاده می کنند.

5-مدت زمان طولانی دم کردن پودر قهوه: برای تهیه قهوه، به زمان بیشتر و ابزار خاصی نیاز دارید. اما برای تهیه نسکافه فقط به یک لیوان آب جوش و پودر نسکافه احتیاج است. 

عطر و طعم: عطر و بوی قهوه نسبت به نسکافه‌ متفاوت است. هنگامی که شما پودر قهوه‌ را در خانه دم می‌کنید، بوی آن‌ در تمام خانه پخش می شود. اما عطر و بوی نسکافه‌ کمتر است. از نظر طعم، قهوه طعمی تندتر و تلخ‌تر دارد. ولی نسکافه تلخی کمتری نسبت به قهوه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

دلیل بازگشت وجه